Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren in deze 1-daagse workshop

Workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®️


Voor toegewijde coaches, begeleiders en therapeuten

die degelijke interventies willen leren om hun cliënten te helpen relaties te verbeteren vanuit één kant

Heb je ook cliënten die problemen hebben met anderen, op wat voor manier dan ook? Denkt je cliënt dat hij zijn hulpvraag niet kan oplossen zonder medewerking van die ander?

Of heb je wel eens cliënten die vastlopen, telkens terugvallen of ervan overtuigd zijn dat hun pogingen gedoemd zijn te mislukken, omdat ze weinig steun krijgen van hun omgeving?

Dit komt doordat IEDERE hulpvraag te maken heeft met de relaties van je cliënt. Cliënten voelen zich daardoor vaak afhankelijk en onmachtig om voorgenomen veranderingen echt door te voeren.

ERV is inzetbaar bij vrijwel iedere casus

 

In veel relaties is het immers niet mogelijk of wenselijk samen het probleem te bespreken. Het gevolg is negativiteit. Je cliënt wordt moe en verliest zijn focus, ook wanneer de persoon in kwestie niet in de buurt is. Het gaat ten koste van zijn fitheid en levenslust. Zijn concentratie en zelfwaardering verminderen en hij raakt in een neergaande spiraal.

Dit hoeft niet zo te zijn. Je kunt je cliënt helpen elke relatie te verbeteren! Jij kunt voor hem de weg naar een ontspannen, prettige relatie open leggen. Zonder dat de ander binnen die relatie iets hoeft te doen. Zonder dat ze het daarover samen hoeven te hebben!

In deze workshop maak je kennis met de liefdevolle technieken van Eenzijdig Relaties Verbeteren ERV®️, waarmee dit allemaal mogelijk wordt. De technieken van Eenzijdig Relaties Verbeteren onderscheiden zich door de liefhebbende manier waarop ze mensen ondersteunen. Ze helpen cliënten bij het vergroten van hun compassie en zelfcompassie, waardoor op gevoelsniveau blijvende verbeteringen plaats kunnen vinden.

‘Absoluut een aanrader; geheel ander zicht/inzicht op therapie voor relaties: hoeft dus echt niet op klassieke manier met z’n tweeën. Chapeau! Echt een feestje!’
– Maarten van Balen, POH-GGZ,
over de workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

Ja ik doe mee! >>


Wat deze workshop je kan opleveren:

 •  Cliënten behalen verrassende resultaten, zodat ze graag bij je terug komen
 •  Integere interventies die je cliënt uitnodigen aan hun deel van de oplossing te werken, zodat je zelfs kunt werken met cliënten met hevige weerstand
 • Een werkwijze vanuit compassie en verbinding, zodat je meer voldoening krijgt van je werk
 • Unieke technieken – die weinig mensen kennen – waarmee je je onderscheidt van de massa
 •  Je verbetert je eigen relaties, zodat je gelukkiger, fitter en succesvoller wordt

“Ik word altijd blij van nieuwe mogelijkheden om te werken met de (on-)bewuste kracht en het zelfoplossend vermogen van de cliënt. Ik beveel deze workshop zeker aan!”

– Sjoerd Wijma, coach-therapeut, over de workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren


 

Eenzijdig Relaties Verbeteren

 

Wat houdt de workshop in?

 • Een dag vol verrassende inspiratie, zodat je enthousiast wordt om aan de slag te gaan
 • Een praktische nieuwe interventie die je direct kunt gaan toepassen
 • Een heerlijke lunch, drankjes en versnaperingen
 • Een prettige, sfeervolle omgeving, waardoor je even helemaal los kunt zijn van je alledaagse beslommeringen
 • Inspirerende deelnemers met wie je ervaringen, ideeën en herkenning kunt uitwisselen
 • Het werkboek Workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren zodat je het geleerde altijd terug kunt vinden

‘ERV is echt breed toepasbaar!’

‘Claudie kan mensen inspireren en boeien, een dag is echt te kort zoveel als daar te leren is!’

– Gerard Groenen, therapeut

Dit is niet zo’n bijscholing waarbij je met meer dan een dozijn in een hok wordt gedreven en al blij mag zijn dat je iets te drinken krijgt. Hier is alles tot in de puntjes verzorgd: de sfeer, de locatie, het voorbereidende materiaal, heerlijke salades, het drukwerk, de macarons, de bessen en nootjes, de cadeautjes, de individuele zorg voor elke deelnemer.

Met liefde en aandacht uitgevoerd. Top!’

– Naus Barker, coach

 


 

Over Claudie van Ginneken

Acute SenseClaudie heeft sinds 1993 ervaring opgedaan als trainer. Ze heeft diverse trainingen en opleidingen ontwikkeld en trainers en docenten opgeleid. Zij is als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten. Vanaf 2009 heeft zij zich als hypnotherapeut, Sociaal Panorama-consulent en NLP-er toegelegd op therapeutische behandeling en coaching. En zij ontwikkelde de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®️. Hiermee hielp zij vele cliënten éénzijdig uiteenlopende relaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan relaties met levenspartners, familieleden, collega’s, klanten, kinderen  en met overleden dierbaren.

Vanaf 2017 draagt zij deze methode uit naar andere therapeuten, coaches en begeleiders. Daardoor kan ook jij je ontwikkelen tot beoefenaar Eenzijdig Relaties Verbeteren.


 

Corona-voorzorgsmaatregelen

De trainingsruimte is een zaal van maar liefst ruim 100 m2 met een uitstekend ventilatiesysteem dat continu verse lucht vanaf buiten bovenlangs inblaast. Sanitair en contactpunten worden dagelijks gereinigd. Afstand houden is heel gemakkelijk gedurende de gehele dag, ook tijdens de lunch.

Mocht je verkouden zijn, dan kun je eventueel van afstand meekijken en -luisteren via Skype. In geval van een volledige lockdown, vindt de gehele trainingsdag plaats via Skype. 

Je kunt erop rekenen dat de training doorgaat, wat er ook gebeurt!

 


 

‘Liefdevol, aandachtig, rustig en gevarieerd. Interessant en duidelijk een toegevoegde waarde ten opzichte van de andere workshops en trainingen  die ik al gedaan heb.’

‘Mooie aanvulling, praktisch en direct toepasbaar.’

– Joke Versteden, psychodynamisch therapeut

deelnemer Eenzijdig Relaties Verbeteren

‘Claudie is erg enthousiast en het is een fijne andere manier om met cliënten te werken. Het heeft meerwaarde om met mensen op een snelle manier verandering te maken of inzicht te geven.’

‘Ik kan ERV voor heel veel cliënten inzetten. Het is heel breed toepasbaar! Het breidt echt mijn gereedschapskist uit.’

– Alexandra van  Eenennaam

 

 

Deze workshop van Acute Sense wordt door de deelnemers beoordeeld met gemiddeld een

8,4


 

Accreditatie

Deze workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV® is als erkende oplbijscholing onder meer geaccrediteerd door de St. Nederlandse Registratie Opleidingen in integrale en complementaire zorg (SNRO), de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Meer weten over accreditatie? Neem dan even contact op.

CPIONKeurmerk Workshop ERV accreditatie SNROAccreditatie Workshop ERV

De investering voor deelname aan deze workshop bedraagt €197 excl. BTW. Voor vroege inschrijvers is het aanbiedingstarief van kracht. Je kunt al meedoen voor €147 excl. BTW.

Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan direct aan. >>

 


Deze trainingsdag zal plaatsvinden op:

zaterdag 19 november 2022

 in Arnhem    

 


‘Drie mooie technieken geleerd; veel inspiratie opgedaan en zelf fijne & nuttige sessie ontvangen. Ik neem echt het gevoel mee naar huis: ik heb iets geleerd.’

–  S. Land

‘ERV biedt waardevolle nieuwe technieken. Het is heel praktisch.’

‘Boeiend hoe snel relaties kunnen veranderen met deze mooie tools’

–  Linda Vlot, Way of Life Coach FEMSO

 


De trainingslocatie bevindt zich op 5 min. lopen vanaf treinstation Arnhem Presikhaaf en 10 autominuten vanaf de A12 (gratis parkeren op het terrein). De trainingsruimte is per trap bereikbaar. Hulphonden zijn welkom.

De groepen worden klein gehouden, zodat er veel rust en persoonlijke aandacht is. Het aantal beschikbare plaatsen is daardoor beperkt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding. Laat het gelijk even weten als je mee wilt doen.