Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren in deze 1-daagse workshop

Workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®️


Voor toegewijde coaches, begeleiders en therapeuten

die degelijke interventies willen leren om hun cliënten te helpen relaties te verbeteren vanuit één kant

Heb je ook cliënten met hulpvragen die te maken hebben met anderen? Denkt je cliënt daardoor dat hij zijn hulpvraag niet (of maar gedeeltelijk) kan oplossen zonder medewerking van die ander?

Of heb je wel eens cliënten die vastlopen, telkens terugvallen of ervan overtuigd zijn dat hun pogingen gedoemd zijn te mislukken omdat ze weinig steun krijgen van hun omgeving?

Dit komt doordat IEDERE hulpvraag te maken heeft met de relaties van je cliënt. Cliënten voelen zich daardoor vaak afhankelijk en onmachtig om voorgenomen veranderingen echt door te voeren.

‘Ik kan die ander nou eenmaal niet veranderen…’

In veel relaties is het immers niet mogelijk of wenselijk samen het probleem te bespreken. Het gevolg is negativiteit. Je cliënt wordt moe en verliest zijn focus, ook wanneer de persoon in kwestie niet in de buurt is. Het gaat ten koste van zijn fitheid en levenslust. Zijn concentratie en zelfwaardering verminderen en hij raakt in een neergaande spiraal.

Dit hoeft niet zo te zijn. Je kunt je cliënt helpen elke relatie te verbeteren! Jij kunt voor hem de weg naar een ontspannen, prettige relatie open leggen. Zonder dat de ander binnen die relatie iets hoeft te doen. Zonder dat ze het daarover samen hoeven te hebben!

In deze workshop maak je kennis met de specialistische technieken van Eenzijdig Relaties Verbeteren ERV®️, waarmee dit allemaal mogelijk wordt.

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

Ja ik doe mee! >>


Wat deze workshop je kan opleveren:

  •  Cliënten behalen resultaten die ze zelf niet voor mogelijk hielden, zodat ze graag bij je terug komen
  • Enthousiaste cliënten en lovende aanbevelingen, waardoor de toestroom van nieuwe cliënten groeit
  • Je kunt met cliënten werken die je eerder niet kon helpen, zodat je je professioneel kunt ontwikkelen
  • Unieke technieken – die weinig mensen kennen – waarmee je je onderscheidt van de massa
  •  Je verbetert je eigen relaties, zodat je gelukkiger, fitter en succesvoller wordt

Eenzijdig Relaties Verbeteren

Wat houdt de workshop in?

  • Een dag vol nieuwe technieken, die je direct kunt gaan toepassen
  • Een heerlijke lunch, drankjes en versnaperingen
  • Een prettige, bijzondere omgeving, waardoor je even helemaal los kunt zijn van je alledaagse beslommeringen
  • Inspirerende deelnemers met wie je ervaringen, ideeën en herkenning kunt uitwisselen
  • Het werkboek Workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren zodat je het geleerde altijd terug kunt vinden

Over Claudie van Ginneken

Claudie heeft sinds 1993 ervaring opgedaan als trainer, heeft diverse trainingen en opleidingen ontwikkeld en trainers en docenten opgeleid. Zij is als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten voor reguliere en complementaire geestelijke gezondheidszorg en hypnotherapie. Vanaf 2009 heeft zij zich als hypnotherapeut, Sociaal Panorama-consulent en NLP-er toegelegd op therapeutische behandeling en coaching. Zij ontwikkelde de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®️. Hiermee hielp zij vele cliënten éénzijdig uiteenlopende relaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan relaties met levenspartners, familieleden, collega’s, klanten, kinderen, dementen, geestelijk gehandicapten, exen, daders van misbruikrelaties, ongeboren kinderen en met overleden dierbaren. Vanaf 2017 draagt zij deze methode uit naar andere therapeuten, coaches en begeleiders, zodat ook jij je kunt ontwikkelen tot beoefenaar Eenzijdig Relaties Verbeteren.

Acute Sense


Wat eerdere deelnemers vinden van deze workshop:

‘ERV is echt breed toepasbaar!’

‘Zeer nuttig en bruikbaar, voor jezelf en je cliënten’

‘Liefdevol, aandachtig, rustig en gevarieerd; interessant en duidelijk een toegevoegde waarde ten opzichte van de andere workshops en trainingen  die ik al gedaan heb.’

‘Claudie is erg enthousiast en het is een fijne andere manier om met cliënten te werken. Het heeft meerwaarde om met mensen op een snelle manier verandering te maken of inzicht te geven.’

‘Drie mooie technieken geleerd; veel inspiratie opgedaan en zelf fijne & nuttige sessie ontvangen. Ik neem echt het gevoel mee naar huis: ik heb iets geleerd.’

‘ERV biedt waardevolle nieuwe technieken. Het is heel praktisch.’

Deze workshop van Acute Sense wordt door de deelnemers beoordeeld met gemiddeld een

8,4


Accreditatie

Deze workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV® is als erkende opleiding geaccrediteerd door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC).

De investering voor deelname aan deze workshop bedraagt €197 excl. BTW. Voor vroege inschrijvers is er een aantrekkelijk snelle-beslissersaanbod. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan direct aan. >>

Deze bijzondere dag zal plaatsvinden op:

zaterdag 14 december 2019

in La Cappella te Arnhem 

op 3 min. lopen vanaf treinstation Arnhem Presikhaaf en 10 autominuten vanaf de A12 (gratis parkeren op het terrein). De trainingsruimte is per trap bereikbaar. Hulphonden zijn welkom.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding. Laat het gelijk even weten als je mee wilt doen.

Met hartelijke groet,

Claudie van Ginneken

P.S. Vroege inschrijvers ontvangen een besparing van €50 op hun deelname!