Visie en Strategie


Persoonlijke aandacht

Bij de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren is persoonlijke aandacht het uitgangspunt voor iedere behandeling.

Met zorg worden alle interventies en coaching afgestemd op de individuele situatie en hulpwens, zodat alle diensten aansluiten bij de eigen inzichten en kwaliteiten van de cliënt. Daardoor passen de veranderingen als vanzelfsprekend binnen de unieke persoonlijke situatie en is het resultaat blijvend.

Compassie

Door compassie, zorgvuldige, intelligente, creatieve benaderingen en inhoudelijke deskundigheid optimaliseert Eenzijdig Relaties Verbeteren dit proces voor al haar cliënten.

Expertise

Door professionaliteit, expertise en persoonlijke aandacht worden cliënten in staat gesteld het hoogst haalbare te bereiken.

Integriteit

Integriteit is het fundament. Eenzijdig Relaties Verbeteren is een betrouwbare, discrete en prettige katalysator van je ontwikkeling.


Recent Posts

 • ‘Ik las de folder van het 3-maandenprogramma en het klonk heel fantastisch – die resultaten, bijna tè goed. Ik kon niet geloven dat het waar kon zijn, dat een behandeling zo ver kan komen, maar naarmate de behandeling vorderde, ontdekte ik dat dat wel waar is. Het klopt dus echt! Dat was een enorme verrassing voor mij.’

  – Kitty el Mosawi

  Lees meer over het 3-maandenprogramma…

   


 •  

  Dit traject heeft voor mij een doorbraak mogelijk gemaakt. In allerlei situaties, privé en in mijn werk, leek ik vaak te bevriezen. De duidelijke oefeningen, de haalbare doelen, de persoonlijke coaching, de geduldige toewijding èn de wetenschap dat er altijd steun achter de hand was zorgden dat ik weer waardering kreeg voor wie ik ben. Ik geniet nog dagelijks van de winst die ik heb behaald hiermee.

  – C.v.d.S. te E.


  >> Hoe je een doorbraak kunt bereiken met het Anachroon Programma

 • ‘Claudie is een betrokken therapeute met veel oog voor detail. Ze neemt haar werk zeer serieus.’ 

  – Robert Hemelaar