Visie en Strategie


Persoonlijke aandacht

Bij de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren is persoonlijke aandacht het uitgangspunt voor iedere behandeling.

Met zorg worden alle interventies en coaching afgestemd op de individuele situatie en hulpwens, zodat alle diensten aansluiten bij de eigen inzichten en kwaliteiten van de cliënt. Daardoor passen de veranderingen als vanzelfsprekend binnen de unieke persoonlijke situatie en is het resultaat blijvend.

Compassie

Door compassie, zorgvuldige, intelligente, creatieve benaderingen en inhoudelijke deskundigheid optimaliseert Eenzijdig Relaties Verbeteren dit proces voor al haar cliënten.

Expertise

Door professionaliteit, expertise en persoonlijke aandacht worden cliënten in staat gesteld het hoogst haalbare te bereiken.

Integriteit

Integriteit is het fundament. Eenzijdig Relaties Verbeteren is een betrouwbare, discrete en prettige katalysator van je ontwikkeling.


Recent Posts

 • Binnen het Anachroon Programma is je therapeut 24/7 bereikbaar.

  ‘De kracht van het Anachroon programma is dat:
  1. Claudie is in principe als therapeut 24/7 bereikbaar wanneer je hulp nodig hebt. Dus ook op een zaterdagavond wat ik heb meegemaakt.
  2. Hoewel ik in eerste instantie sceptisch was over het gebruik van chat ipv bv alleen per telefoon gaven juist de gesprekken per chat mij tijd om na te denken over wat er werd geschreven als ook te voelen en te begrijpen wat mijn eigen vraag éigenlijk was. En ik kwam er regelmatig achter dat er een onderliggende vraag/probleem aan ten grondslag lag.’

  – Jan Willem

  Meer over het Anachroon programma >>

  Therapeut 24/7 bereikbaar


 • Therapie met humor

  ‘Wat ik je ook heb zien doen toen ik bij jou was, is dat je met een enorme intellectuele bagage en kennis mij aan de hand hebt genomen om diep in mezelf te komen, en je deed dat ook nog op zo’n bijzondere manier – therapie met humor –  dat ik in een deuk lag, maar dat ik daarmee zó diep in mezelf kon komen als ik op een andere manier nooit had kúnnen komen.

  En ik ging gewoon helemaal licht, blij naar huis en dat heeft nog maanden doorgewerkt.’

  – Claire Begheyn

  Therapie met humor

  Informatie over het Anachroon Programma >>


   

 • ‘Claudie heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. Tijdens de eerste sessie kwamen we samen meteen al tot de kern van hetgeen waarvoor ik contact zocht. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met Claudie’s positieve houding & uitstraling, werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had dan ook echt het gevoel dat we  “samen” voor mij aan de slag gingen en elke sessie een stap vooruit betekende. Al met al kan ik zeggen dat de behandeling een keerpunt in mijn leven is geweest en het Anachroon Programma mij de kracht heeft gegeven om te incasseren, te verwerken en te groeien als mens.’

  – Jasna Vukoja

  Meer over het Anachroon Programma >>

  geluk energie succes keerpunt in mijn leven