‘Claudie heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. Tijdens de eerste sessie kwamen we samen meteen al tot de kern van hetgeen waarvoor ik contact zocht. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met Claudie’s positieve houding & uitstraling, werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had dan ook echt het gevoel dat we  “samen” voor mij aan de slag gingen en elke sessie een stap vooruit betekende. Al met al kan ik zeggen dat de behandeling een keerpunt in mijn leven is geweest en het Anachroon Programma mij de kracht heeft gegeven om te incasseren, te verwerken en te groeien als mens.’

– Jasna Vukoja

Meer over het Anachroon Programma >>

geluk energie succes keerpunt in mijn leven


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *