Deze erkende ERV-ers zijn in het bezit van een geldige licentie Eenzijdig Relaties Verbeteren:


Naam


Praktiserend als


Praktijk


Locatie

Claudie
van Ginneken

Hypnotherapeut
Anachroon TherapieArnhem
Sylvia Fleurkens
Psychosociaal hypnotherapeut
De PrismaBroekhuizenvorst

Rien Bouma
Coach Werk- en activiteitencentrum De Lange JaapDen Helder

Liesbeth
van Vondelen
POH-GGZE-mailadres op verzoek verkrijgbaar via contact@acutesense.nlUtrecht

Sabrina
van den Ende
JongerenbegeleiderColumbus, Ontdek JezelfRothem

Alexandra van Eenennaam
Hypnotherapeut en psychosociaal therapeutKeerpunt Hypnotherapie en CounselingAlpen aan de Rijn

Thea
van Kortenhof
Hypno-, regressie- en EMDR-therapeutPraktijk LemniscaatNijmegen
Thea Binneweg
POH-GGZ
Annen
Araceli Thomas
Levensloop-coach

Studio Wondervol Utrecht
Genia van Hout
Therapeut, Mediator, Bijzonder Curator Jeugdzaken
Praktijk HeelwordingUden
John Vaasen
Psychosociaal therapeut

Alom Complementaire GGZGeleen

Jolanda
van der Pol
RelatiecoachJolanda van der Pol CoachingZaandam en Amsterdam

Kasper Haaijer
HypnotherapeutPraktijk Kas HaaijerBreda
Edith EeltinkCoach & hypnotherapeutE.E. te E. Hypnotherapie & Coaching
Edam
Annouska Arens
HypnotherapeutHypno Yera
Eindhoven
Ghislaine JonkerTherapeut (CGT, EMDR, hypnotherapie en psychosociale therapie)Your HappinessAmsterdam

Benader je een van deze erkende ERV-ers? Dan ben je in goede en deskundige handen voor professionele begeleiding bij het verbeteren van je relaties. Ook als het gaat om partnerrelaties, vriendschappen, gezinsrelaties, werkrelaties, familierelaties of andere relaties.

Want zij hebben na hun basisopleiding tot professioneel therapeut, counsellor, coach, mediator of POH de jaaropleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV gevolgd. Zo hebben zij zowel een degelijke psychologische basis als een grondige praktische vaardigheid opgebouwd met het verbeteren van verschillende soorten relaties vanuit één kant.

Opleiding tot ERV-er

Kies je voor een erkende ERV-er, dan kies je voor een goed opgeleide professional. De opleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV is namelijk een bijscholing van een jaar op HBO-niveau.

Tijdens deze opleiding heeft de ERV-er geleerd zowel plotseling verstoorde relaties als langdurig verstoorde relaties ingrijpend te verbeteren vanuit één persoon. Bovendien kan de ERV-er cliënten helpen hun zelfbeleving te veranderen, waardoor hun relaties gemakkelijker, liefdevoller en prettiger kunnen worden.

erkende ERV-ers

Eigen ervaring

Iedere ERV-er heeft de methodiek niet alleen in theorie maar ook in praktijk aangeleerd. Hij of zij heeft het effect van de methode ook zelf uitgebreid aan den lijve ervaren. Want ook ERV-ers zijn mensen met relaties, net zoals wij allemaal. Doordat de ERV-er zelf heeft ervaren hoe spannend het kan zijn om aan je relaties en je zelfbeeld te sleutelen, heeft hij zijn inlevingsvermogen en compassie vergroot.

Bijscholing

Doordat deze ERV-ers van tijd tot tijd bijscholing volgen op het vakgebied van Eenzijdig Relaties Verbeteren, zijn ze goed op de hoogte. Daardoor houden ze hun kennis en vaardigheden op peil. Bovendien zijn de ERV-ers lid van de ERV-groep. Daarmee wisselen ze hun deskundigheid, adviezen en praktijkervaringen uit. Daardoor worden ze steeds beter in hun vak.

Kopstudie

De opleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV is een kopstudie. De erkende ERV-er heeft dus al een opleiding gevolgd in het behandelen of begeleiden van mensen, voordat hij deze jaaropleiding volgt. Daardoor heeft elke erkende ERV-er een specifieke basis. De achtergrond van de ERV-ers loopt dan ook uiteen. Kies daarom niet alleen op basis van de locatie degene die jou gaat helpen je relaties te verbeteren, maar kies voor een ERV-er die past bij jou en je hulpvraag.