Deze erkende ERV-ers zijn in het bezit van een geldige licentie Eenzijdig Relaties Verbeteren:

NaamPraktiserend alsPraktijkPlaats
Claudie van GinnekenHypnotherapeutAnachroon TherapieArnhem
Sylvia FleurkensPsychosociaal hypnotherapeutDe PrismaBroekhuizenvorst
Rien BoumaCoachWerk- en activiteitencentrum De Lange JaapDen Helder
Liesbeth van VondelenPOH-GGZE-mailadres op verzoek verkrijgbaar via contact@acutesense.nlUtrecht
Sabrina van den EndeJongerenbegeleiderColumbus, Ontdek JezelfRothem
Alexandra van EenennaamHypnotherapeut en psychosociaal therapeutKeerpunt Hypnotherapie en CounselingAlpen aan de Rijn
Thea van KortenhofHypno-, regressie- en EMDR-therapeutPraktijk LemniscaatNijmegen
Thea BinnewegPOH-GGZAnnen

Opleiding tot ERV-er

Kies je voor een erkende ERV-er, dan kies je voor een goed opgeleide professional. De opleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV is namelijk een bijscholing van een jaar op HBO-niveau.

Tijdens deze opleiding heeft de ERV-er geleerd zowel plotseling verstoorde relaties als langdurig verstoorde relaties ingrijpend te verbeteren vanuit één persoon. Bovendien kan de ERV-er cliënten helpen hun zelfbeleving te veranderen, waardoor hun relaties gemakkelijker, liefdevoller en prettiger kunnen worden.

erkende ERV-ers

Eigen ervaring

Iedere ERV-er heeft de methodiek niet alleen in theorie maar ook in praktijk aangeleerd. Hij of zij heeft het effect van de methode ook zelf uitgebreid aan den lijve ervaren. Want ook ERV-ers zijn mensen met relaties, net zoals wij allemaal. Doordat de ERV-er zelf heeft ervaren hoe spannend het kan zijn om aan je relaties en je zelfbeeld te sleutelen, heeft hij zijn inlevingsvermogen en compassie vergroot.

Bijscholing

Doordat deze ERV-ers van tijd tot tijd bijscholing volgen op het vakgebied van Eenzijdig Relaties Verbeteren, zijn ze goed op de hoogte. Daardoor houden ze hun kennis en vaardigheden op peil. Bovendien zijn de ERV-ers lid van de ERV-groep. Daarmee wisselen ze hun expertise, adviezen en praktijkervaringen uit, zodat ze steeds beter worden in hun vak.

Kopstudie

De opleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV is een kopstudie. De erkende ERV-er heeft dus al een opleiding gevolgd in het behandelen of begeleiden van mensen, voordat hij deze jaaropleiding volgt. Daardoor heeft elke erkende ERV-er een specifieke basis. De achtergrond van de ERV-ers loopt dan ook uiteen. Kies daarom niet alleen op basis van de plaats degene die jou gaat helpen je relaties te verbeteren, maar kies voor een ERV-er die past bij jou en je hulpvraag.