Visie en Strategie


Persoonlijke aandacht

Bij de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren is persoonlijke aandacht het uitgangspunt voor iedere behandeling.

Met zorg worden alle interventies en coaching afgestemd op de individuele situatie en hulpwens, zodat alle diensten aansluiten bij de eigen inzichten en kwaliteiten van de cliënt. Daardoor passen de veranderingen als vanzelfsprekend binnen de unieke persoonlijke situatie en is het resultaat blijvend.

Compassie

Door compassie, zorgvuldige, intelligente, creatieve benaderingen en inhoudelijke deskundigheid optimaliseert Eenzijdig Relaties Verbeteren dit proces voor al haar cliënten.

Expertise

Door professionaliteit, expertise en persoonlijke aandacht worden cliënten in staat gesteld het hoogst haalbare te bereiken.

Integriteit

Integriteit is het fundament. Eenzijdig Relaties Verbeteren is een betrouwbare, discrete en prettige katalysator van je ontwikkeling.


Recent Posts

 • Claudie slaat de spijker precies op zijn kop. Ze heeft oog voor details en er ontgaat haar niet veel, ze luistert en ziet goed. Ze kan haar bevindingen op een fijne manier duidelijk maken zodat je er wat mee kan. Haar manier van werken levert verrassende resultaten op.

  – Jan-Willem Roode

  Lees meer over het 3-maandenprogramma >>


 • ‘Claudie is een betrokken therapeute met veel oog voor detail. Ze neemt haar werk zeer serieus.’ 

  – Robert Hemelaar


 • Binnen het Anachroon Programma is je therapeut 24/7 bereikbaar.

  ‘De kracht van het Anachroon programma is dat:
  1. Claudie is in principe als therapeut 24/7 bereikbaar wanneer je hulp nodig hebt. Dus ook op een zaterdagavond wat ik heb meegemaakt.
  2. Hoewel ik in eerste instantie sceptisch was over het gebruik van chat ipv bv alleen per telefoon gaven juist de gesprekken per chat mij tijd om na te denken over wat er werd geschreven als ook te voelen en te begrijpen wat mijn eigen vraag éigenlijk was. En ik kwam er regelmatig achter dat er een onderliggende vraag/probleem aan ten grondslag lag.’

  – Jan Willem

  Meer over het Anachroon programma >>

  Therapeut 24/7 bereikbaar